Ashwagandha 450 mg, 100 κάψουλες
Ashwagandha 450 mg, 100 κάψουλες
Ashwagandha 450 mg, 100 κάψουλες
Ashwagandha 450 mg, 100 κάψουλες

Ashwagandha 450 mg, 100 κάψουλες

SWA62
6,67 €

Το Ashwagandha είναι ένα προσαρμογόνο βότανο που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την προώθηση της χαλάρωσης και την υποστήριξη μιας υγιούς απόκρισης στο καθημερινό στρες.

 

Ashwagandha 450 mg

Το Ashwagandha είναι ένα προσαρμογόνο βότανο που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την προώθηση της χαλάρωσης και την υποστήριξη μιας υγιούς απόκρισης στο καθημερινό στρες. Βοηθά στην ανακούφιση από ήπιο ή περιστασιακό άγχος. Η ρίζα Ashwagandha μπορεί όχι μόνο να προάγει μια υγιή απόκριση στο στρες, αλλά μπορεί επίσης να υποστηρίξει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού. Ως προσαρμογόνο, το ashwagandha λειτουργεί υποστηρίζοντας υγιή επίπεδα κορτιζόλης και βοηθώντας στη ρύθμιση του συστήματος των επινεφριδίων. Αυτό, με τη σειρά του, εξισορροπεί τις φυσιολογικές αντιδράσεις σε στρεσογόνους παράγοντες και μας βοηθά να «προσαρμοστούμε» στο στρες πιο εύκολα. Το Ashwagandha χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας, την αναζωογόνηση του σώματος, την υποστήριξη του ύπνου και τη βελτίωση της συνολικής ευεξίας. Επιπλέον, το Ashwagandha μπορεί να διαδραματίσει έμμεσο ρόλο στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος.

Swanson ®

Η Swanson Health Products είναι ένας Αμερικανός κατασκευαστής και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής που ιδρύθηκε το 1969. Η εταιρεία είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία λιανικής καταλόγου βιταμινών στις ΗΠΑ. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με την Ορθή Κατασκευαστική Πρακτική (GMP).

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Ashwagandha, κέλυφος κάψουλας: ζελατίνη, ρυζάλευρο, αντιπηκτικοί παράγοντες: άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων.


Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 κάψουλα):


450mh - ρίζα Ashwagandha (Withania somnifera).



Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 κάψουλα την ημέρα

Περιεχόμενο συσκευασίας: 100 κάψουλες

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη μερίδα για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.