• Νέο
Elderberry & Zinc, 90 παστίλιες

Elderberry & Zinc, 90 παστίλιες

NOW76
13,88 €

Το Elderberry & Zinc by Now Foods είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ποιότητας που υποστηρίζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και τη γενική υγεία

 

Σαμπούκος & Ψευδάργυρος

Το Elderberry & Zinc της Now Foods είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ποιότητας που υποστηρίζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και τη γενική υγεία. Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει ένα μείγμα σαμπούκου, ψευδάργυρου και βιταμίνης C, τα οποία συνεργάζονται για να υποστηρίζουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και να προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες. Το προϊόν διατίθεται σε χορτοφαγικές κάψουλες και είναι κατάλληλο για άτομα που ακολουθούν χορτοφαγικό τρόπο ζωής.

Now Foods ®

Η Now Foods®, που ιδρύθηκε το 1948, στέκεται ως μια αξιόπιστη αμερικανική μάρκα στη βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής. Με τη δέσμευσή της για εξαιρετική ποιότητα, η NOW Foods® τηρεί τα πρότυπα καλής παραγωγικής πρακτικής (GMP), διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα της πληρούν αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους για την ευημερία των πελατών της.

 

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ, L-ασκορβιμπικό νάτριο); σαμπούκος (Sambucus nigra); μωβ κωνοφόρα (Echinacea purpurea)? Πρόπολη μέλισσας? κόκκινη φτελιά (Ulmus rubra); πληρωτικό – κυτταρίνη; ψευδάργυρος (γλυκονικός ψευδάργυρος); υποστ. γλυκαντικό - φρουκτόζη; υποστ. αντισυσσωματωτικό - στεατικό οξύ, άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, πυρίτιο. φυσική γεύση βατόμουρου.

Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα :

Συστατικό Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 2 ταμπλέτες (% RWS*)

300 mg - Βιταμίνη C (375*)

200 mg - Σαμπούκο (Sambucus nigra) (φρούτο)

50 mg - Echinacea purpurea (ρίζα)

50 mg - Πρόπολη μέλισσας

50 mg - Κόκκινη φτελιά (φλοιός) (Ulmus rubra)

24 mg - Ψευδάργυρος (240*)

RWS – Πρόσληψη αναφοράς (ημερήσια)

* – Το RWS δεν έχει καθοριστεί

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 ταμπλέτα 1-2 φορές την ημέρα. Περιμένετε μέχρι να διαλυθεί τελείως η παστίλια στο στόμα και καταπιείτε.

Περιεχόμενο συσκευασίας: 90 παστίλιες

Αποθήκευση: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο (αντικατάσταση) μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.


Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ σύμφωνα με τα πρότυπα GMP

Product added to wishlist
Product added to compare.