• Νέο
Λυκοπένιο 20 mg, 50 μαλακές κάψουλες
Λυκοπένιο 20 mg, 50 μαλακές κάψουλες
Λυκοπένιο 20 mg, 50 μαλακές κάψουλες
Λυκοπένιο 20 mg, 50 μαλακές κάψουλες
Λυκοπένιο 20 mg, 50 μαλακές κάψουλες
Λυκοπένιο 20 mg, 50 μαλακές κάψουλες

Λυκοπένιο 20 mg, 50 μαλακές κάψουλες

NOW83
26,43 €

Το Lycopene by Now Foods είναι ένα υψηλής ποιότητας, πλήρως φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που παρέχει αντιοξειδωτική υποστήριξη.

 

Λυκοπένιο 20 mg

Το Lycopene by Now Foods περιέχει το LYC-O-MATO®, ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύμπλεγμα τομάτας με ένα πλήρες σετ φυτοθρεπτικών συστατικών ντομάτας, συμπεριλαμβανομένου του λυκοπενίου. Το λυκοπένιο είναι γνωστό για τις ισχυρές του ιδιότητες δέσμευσης ελεύθερων ριζών. Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι το λυκοπένιο βοηθά στη διατήρηση της καρδιαγγειακής υγείας και στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, το λυκοπένιο μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση ενός υγιούς προστάτη.

Το LYC-O-MATO® είναι σήμα κατατεθέν της LycoRed Natural Products Ltd.

 

Now Foods ®

Η Now Foods®, που ιδρύθηκε το 1948, στέκεται ως μια αξιόπιστη αμερικανική μάρκα στη βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής. Με τη δέσμευσή της για εξαιρετική ποιότητα, η NOW Foods® τηρεί τα πρότυπα καλής παραγωγικής πρακτικής (GMP), διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα της πληρούν αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους για την ευημερία των πελατών της.

 

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Λυκοπένιο (από εκχύλισμα ντομάτας) (LYC-O-MATO®), βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και κάψουλα Softgel [βοδινή ζελατίνη (χωρίς ΣΕΒ), γλυκερίνη, νερό].

Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 μαλακή γέλη):

20 mg - Λυκοπένιο (από εκχύλισμα ντομάτας) (LYC-O-MATO®)

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 κάψουλα gel 1 έως 2 φορές την ημέρα με το φαγητό.

Περιεχόμενο συσκευασίας: 50 μαλακές κάψουλες

Αποθήκευση: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.


Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο (αντικατάσταση) μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.


Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ σύμφωνα με τα πρότυπα GMP

Product added to wishlist
Product added to compare.