Teasel Root Balm, 50ml
Teasel Root Balm, 50ml
Teasel Root Balm, 50ml
Teasel Root Balm, 50ml

Teasel Root Balm, 50ml

KAR05
23,06 €

Το βάλσαμο που παρασκευάζεται από τη φρέσκια ετήσια βιολογική ρίζα τικ σε ένα πρακτικό δοσομετρητή επαρκεί για περίπου 40 εφαρμογές. Σε αυτό το μέγεθος, είναι ιδανικό για περιστασιακή χρήση σε διάφορες αρθρώσεις και απορροφάται γρήγορα και βαθιά.

 
Βάλσαμο ρίζας πειραχτήρι






Το βάλσαμο είναι φτιαγμένο με φρέσκια βιολογική ρίζα τικ . Οι φυσικές διαδικασίες αποτοξίνωσης του δέρματος αποτελούν πάντα κύριο μέρος της διαδικασίας επούλωσης, ειδικά στην περίπτωση φλεγμονής στον ιστό ή στις αρθρώσεις. Εδώ μπαίνει το βάλσαμο ρίζας teasel.

Το βάλσαμο φτιαγμένο από τη φρέσκια ετήσια βιολογική ρίζα του teasel σε έναν πρακτικό δοσομετρητή επαρκή για περίπου 40 εφαρμογές. Σε αυτό το μέγεθος, είναι ιδανικό για περιστασιακή χρήση σε διάφορους αρμούς. Απορροφάται γρήγορα και βαθιά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πιο στοχευμένο τρόπο από τα βάμματα ρίζας teasel.

Οι πικρές ουσίες του άγριου τσαγιού συνδυάζονται με αιθέρια έλαια από ρίζα αγγελικής. Δεν χρησιμοποιούνται τεχνητές γεύσεις ή αρώματα.





Kardenwelt

Τα προϊόντα της εταιρείας Kardenwelt προέρχονται από βιολογικά ελεγχόμενη γεωργία και διαθέτουν πιστοποιητικό Demeter (Πιστοποιητικό γερμανικής ένωσης βιολογικών παραγωγών). Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας με ρίζα Teasel με βάση τη συνταγή του Wolf-Dieter Storl. Τα προσεκτικά παραγόμενα εκχυλίσματα και βάμματα είναι εξαιρετικά πλούσια σε ενεργές φυτικές ουσίες και αιθέρια έλαια και απορροφώνται εξαιρετικά καλά από τον ανθρώπινο οργανισμό.



Καλλυντικό



Συστατικά: νερό, λάδι καρύδας, έλαιο jojoba, αμυγδαλέλαιο, άμυλο καλαμποκιού, ρίζα teasel, εκχύλισμα, φυτικός γαλακτωματοποιητής, λάδι αβοκάντο, βούτυρο καριτέ, οξική βιταμίνη Ε, πανθενόλη, βενζοϊκό νάτριο, ξανθάνη, λάδι ρίζας αγγελικής, σορβικό κάλιο, γαλακτικό οξύ, ασβέστης.



Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: Τρίψτε απαλά τα προσβεβλημένα μέρη του σώματος δύο φορές την ημέρα με το βάλσαμο ρίζας ρίζας και αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά.



Καθαρό βάρος: 50 ml



Αποθήκευση: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.


Νέο

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.