Μαϊντανός Nutramedix 30 ml View larger

Μαϊντανός Nutramedix 30 ml

CS09

New product

Το Parsley Detox είναι εκχύλισμα από φύλλα μαϊντανού (Lat. Petroselinum crispum).   Το μαϊντανό Detox καθαρίζει το σώμα από τοξίνες και βιοτοξίνες, αποτοξινώνει το ήπαρ, τα νεφρά, το λεμφικό σύστημα και τους μεσοκυτταρικούς χώρους.

More details

23,20€

More info

Μαϊντανό Detox
Το Parsley Detox είναι εκχύλισμα φύλλων μαϊντανού (Lat. Petroselinum crispum).   Το μαϊντανό Detox καθαρίζει το σώμα από τοξίνες και βιοτοξίνες, αποτοξινώνει το ήπαρ, τα νεφρά, το λεμφικό σύστημα και τους μεσοκυτταρικούς χώρους. Το μαϊντανό Detox καθαρίζει επίσης το αίμα και μειώνει την αντίδραση Herx.   Επιπλέον, συμπληρώνει τις ανεπάρκειες του ασβεστίου, του σιδήρου, της θειαμίνης, της ριβοφλαβίνης, της καροτίνης, της βιταμίνης Α και της βιταμίνης C.   περιλαμβάνεται στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Cowden και θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα από το Πρωτόκολλο της Cowden.Συμπλήρωμα διατροφήςNutramedix ®
Η Nutramedix είναι Αμερικανός παραγωγός συμπληρωμάτων διατροφής που λειτουργεί στην αμερικανική αγορά από το 1993. Παράγει βιολογικά εκχυλίσματα φυτών υψηλής ποιότητας με βάση τη μέθοδο εκχύλισης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Τα προϊόντα της Nutramedix χαρακτηρίζονται από υψηλή ισχύ και ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Συστατικά:   Εκχύλισμα φύλλων μαϊντανού (Petroselinum crispum), μεταλλικό νερό, αιθανόλη (20-24)%.

Χρήση:   Ρίξτε 10 σταγόνες (0,5 ml) σε 120 ml νερού και περιμένετε ένα λεπτό πριν το πιείτε.   Μπορεί να ληφθεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, εάν είναι απαραίτητο.   Ανακινήστε τη φιάλη πριν από τη χρήση.   Εάν εμφανίσετε αντίδραση Herx, πάρτε 10 σταγόνες Parsley Detox κατά μέσο όρο κάθε 10 λεπτά για 1-2 ώρες.

Καθαρό βάρος:   30 ml

Αποθήκευση:   Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή:   Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια μερίδα. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής. Δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Κριτικές