Stevia Nutramedix 60ml

Stevia Nutramedix 60ml

CWD31-60
27,67 €
rating Διαβάστε το 3 κριτικές
Μέση βαθμολογία: 10/10 Αριθμός κριτικών: 3

Το Stevia είναι απόσπασμα από το Stevia rebaudiana. Το Stevia χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο ζάχαρης. Δεν αυξάνει το σάκχαρο στο αίμα ούτε συμμετέχει στη διαδικασία εναπόθεσης λίπους.

 

Γλυκό βότανο Stevia

Το Stevia είναι απόσπασμα από το Stevia rebaudiana. Το Stevia χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο ζάχαρης. Δεν αυξάνει το σάκχαρο στο αίμα ούτε συμμετέχει στη διαδικασία εναπόθεσης λίπους. Το εκχύλισμα Stevia έχει επίσης αντιμικροβιακή δράση κατά του Borella και του βιοφίλμ καθώς και ευρύ φάσμα αντιμυκητιασικής και αντιοξειδωτικής δράσης. Το Stevia Sweet Herb περιλαμβάνεται στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Cowden και πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα του Πρωτοκόλλου Cowden.

Συμπλήρωμα διατροφής

Nutramedix ®

Η Nutramedix είναι Αμερικανός παραγωγός συμπληρωμάτων διατροφής που λειτουργεί στην αμερικανική αγορά από το 1993. Παράγει βιολογικά εκχυλίσματα φυτικών υψηλής ποιότητας με βάση τη μέθοδο εκχύλισης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Τα προϊόντα της Nutramedix χαρακτηρίζονται από υψηλή ισχύ και ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Συστατικά: Εκχύλισμα φύλλων Stevia rebaudiana, μεταλλικό νερό, αιθανόλη (20-24)%.

Χρήση: Προσθέστε 3 ή περισσότερες σταγόνες σε φαγητό ή ποτό. Σε περίπτωση μικροβιακής λοίμωξης χρησιμοποιήστε 30 σταγόνες, δύο φορές την ημέρα. Ανακινήστε τη φιάλη πριν από τη χρήση.

Καθαρό βάρος: 60 ml

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια μερίδα. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής. Δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Νέο
STEVIA PURA 100%
rating 10
2021-10-13
CARLOS
De las mejores del mercado, calidad y eficacia.
rating 10
2021-01-13
donatarotondo@libero.it
10/10
rating 10
2020-08-30
Anonymous

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική απορρήτου μας.