ΚΕΛΠ, σκόνη (227 g)
ΚΕΛΠ, σκόνη (227 g)
ΚΕΛΠ, σκόνη (227 g)
ΚΕΛΠ, σκόνη (227 g)
ΚΕΛΠ, σκόνη (227 g)
ΚΕΛΠ, σκόνη (227 g)

ΚΕΛΠ, σκόνη (227 g)

NOW44
13,35 €

Το Kelp είναι ένα μεγάλο, φυλλώδες φύκι που ανήκει στην οικογένεια των καστανών φυκών και αποτελεί εξαιρετική πηγή ιωδίου, το οποίο είναι απαραίτητο για την υγιή λειτουργία του θυρεοειδούς.

 

ΦΑΙΟΦΥΚΗ


 

Το Kelp είναι ένα μεγάλο, φυλλώδες φύκι που ανήκει στην οικογένεια των καφέ φυκιών που φύεται σε «δάση» στα πιο κρύα νερά των ωκεανών του κόσμου. Το Kelp έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες ως σημαντικό, θρεπτικό βασικό συστατικό στην κινεζική, ιαπωνική και κορεάτικη κουζίνα. Είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή ιωδίου, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι είναι απαραίτητο για την υγιή λειτουργία του θυρεοειδούς.

Now Foods ®

Η Now Foods ® είναι Αμερικανός παραγωγός και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής. Λειτουργεί στην αγορά από το 1948. Η εταιρεία Now ® έχει πολυετή πείρα και τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα καλής παραγωγικής πρακτικής (GMP), χάρη στην οποία τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και υψηλής ποιότητας εκτιμωμένος.

 

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Βιολογικά φύκια (Laminaria spp.) (ολόκληρο το φυτό)

Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα:

450 mcg - Ιώδιο 300%*

90 mg - Βιολογικά φύκια

(Laminaria spp.) (Ολόκληρο το φυτό)

*Ημερήσια τιμή πρόσληψης RWS

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 επίπεδη μεζούρα (90 mg) την ημέρα

Περιεχόμενο συσκευασίας: 227 γρ

Αποθήκευση: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο (αντικατάσταση) μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.