Barberry Nutramedix 30 ml
Barberry Nutramedix 30 ml
Barberry Nutramedix 30 ml
Barberry Nutramedix 30 ml

Barberry Nutramedix 30 ml

CWD22-30
29,99 €
rating Διαβάστε την κριτική
Μέση βαθμολογία: 10/10 Αριθμός κριτικών: 1

Το Barberry είναι ένα υγρό εκχύλισμα από ρίζες Oregon Grapeholly (Mahonia aquifolium). Επίσης γνωστό ως Oregon Grape Root, χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική.

 

ΟξυάκανθαΤο Barberry είναι ένα υγρό εκχύλισμα από ρίζες Oregon Grapeholly (Mahonia aquifolium). Επίσης γνωστό ως Oregon Grape Root, χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική.

Συμπλήρωμα διατροφής


Nutramedix ®
Η Nutramedix είναι ένας Αμερικανός παραγωγός συμπληρωμάτων διατροφής που δραστηριοποιείται στην αγορά των ΗΠΑ από το 1993. Παράγει υψηλής ποιότητας βιοενεργά φυτικά εκχυλίσματα με βάση την πατενταρισμένη μέθοδο εκχύλισης. Τα προϊόντα της Nutramedix χαρακτηρίζονται από υψηλή δραστικότητα και ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.


Συστατικά: εκχύλισμα ρίζας barberry (Mahonia aquifolium), μεταλλικό νερό, αιθανόλη (20-24)%

Χρήση: Βάλτε 15 έως 30 σταγόνες σε 120 ml νερό και περιμένετε ένα λεπτό πριν το πιείτε. Λαμβάνετε 2-4 φορές την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού.


Καθαρό βάρος: 30 ml

Αποθήκευση: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.